Trygg betalning med Klarna

60 provtagningsplatser

Prisgaranti

Digital hälsoanalys är till för alla

LifeComp är ett healthtechbolag som hjälper till att upptäcka hälsoproblem i tid och är ett stöd för ett friskare och bättre liv – att helt enkelt vara frisk istället för att hantera problemen när man redan blivit sjuk.

LifeComps mål är att alltid vara den globalt mest avancerade och heltäckande algoritmbaserade plattformen för analys av hälsodata.

Visionen är att addera 10 fler friska år till allas liv

Vilket också stödjer FN´s globala mål för hållbar utveckling (3 – Good health and well-being).​

10 fler friska år

För de allra flesta är det en självklarhet att gå till tandläkaren eller att besikta och serva bilen. Men när det gäller det kanske viktigaste av allt – hälsan – agerar man ofta först när det är för sent och man redan blivit sjuk.

Låt inte skolsyster vara den senaste som kollade upp din hälsa. Du är viktig – för dig själv och för andra.

Vad skulle ytterligare 10 friska år innebära för dig?

OBS! De tjänster som erbjuds via denna webbplats är inte avsedda att ställa medicinsk diagnos eller motsvarande, däremot att ge dig beslutsunderlag för att själv bättre kunna bibehålla en god hälsa.

LifeComp Sweden AB är ett svensk bolag med säte i Stockholm. Org.nr. 559149-8216.
Fakturamail: inbox.lev.491374@arkivplats.se

For LifeComp’s international licensee customers – please visit: www.lifecomp.com

Upptäck din fulla potential med LifeComp – den moderna och effektiva lösningen för omfattande hälsokontroller genom hälsoformulär och blodprover. Vi erbjuder en holistisk syn på hälsa genom att undersöka din fysiska och psykiska hälsa, miljöfaktorer och levnadsvanor. Med LifeComp kan du ta kontroll över din hälsa och göra informerade beslut för att leva ditt bästa liv.

Vår unika kombination av hälsoformulär och blodprover ger dig en djupgående förståelse för din kropp och mentala välbefinnande. Vi analyserar och tolkar resultaten noggrant för att ge dig en omfattande bild av din hälsa, identifiera eventuella riskfaktorer och ge anpassade rekommendationer för att förbättra ditt välmående.

Vi strävar efter att erbjuda en enkel och bekväm upplevelse för våra kunder. Med LifeComp behöver du inte längre spendera timmar på läkarbesök eller få otydliga resultat på diverse hälsotester. Vårt digitala hälsoformulär är lätta att fylla i och blodprover tas på ett labb nära dig. Vi sätter din bekvämlighet i första rummet.

LifeComp handlar inte bara om att identifiera problem, det handlar också om att hjälpa dig att ta fram lösningar. Vi erbjuder personligt anpassade rekommendationer och rådgivning baserat på dina unika behov och mål. Vårt team av experter inom olika områden inom hälsa finns där för att stödja dig på din resa mot att uppnå och behålla optimal hälsa.

Med LifeComp får du inte bara en ögonblicksbild av din hälsa – vi är ditt pålitliga bollplank på lång sikt. Vi erbjuder uppföljning och möjligheter till regelbundna kontroller för att övervaka dina framsteg och anpassa våra rekommendationer när du utvecklas. Vi är med dig på varje steg på vägen till en hälsosammare framtid.

Välj LifeComp och ta kontroll över din hälsa. Utforska din kropp, förstå ditt mentala välbefinnande och skapa en stark grund för en hälsosam livsstil. Tillsammans hjälper vi dig att uppnå en balanserad och hållbar hälsa som varar livet ut.

Om du representerar ett företag eller organisation som söker ett samarbete med LifeComp är du välkommen att kontakta oss på info@lifecomp.se.